stella om du inte har sett... kolllllla!



taget från : posh24



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD JAG LÄNGTAR!!1

Love is blind!

Hejsan svejsan :)
Hoppas att ni har haft en trevlig helg. Det har iaf jag haft, har inte gjort så mycket.
Träffade thes igår och spenderade natten där. sen var jag hos min farmor och fira henne, hon fyllde år i onsdags samma dag som min pappa, de är lite kul att dom fyller år på samma dag, tänk att föda sin unge på sin födelsedag.

Hur som helst så har det varit en ganska tråkig vecka och jag ska till skolan imorgon vilket ör ännu tråkigare, aaaaaja
see ya ♥


dagens..

Dagens humör: irriterad, men ändå glad
Dagens måste: bli frisk
Dagens vill hända: att någon ska komma hem med cola till mig :)
Dagens frisyr: uppsatt:P
Dagens outfit: svart myskläfer
Dagens person:  Stella
Dagens dryck: cooola
Dagens dåliga: att jag är sjuk :(
Dagens bra: therese, hon får mig att le always med sitt konstiga beteende;)
Dagens planer: ligga hemma och bli frisk
Dagens längtan:  tills då jag får mina pengar :D
Dagens vill ha: Pengar
Dagens saknad: inget just nu, är nöjd som de är.


look who's alone now, it's not me!

Jag måste få skriva av mig om en sak som jag trycker är ganska patetiskt!
Jag tycker att det är så töntigt när man håller på med människor på ett speciellt sett som man har kännt i bara någon vecka och så är man med dom som att man har känt varandra hur länge som helst. jag tycker att det känns så töntigt, man vet inte ens hälften om varandra. Man vet knapt vem denna människa är. jag måste bara säga att det är sååå töntigt att skriva om den som att man är en bästavän eller något. USCH för er som håller på så, sluta med det!


Rubriken har inget med inlägget att göra! ;P

kväll

vissa har helt enkelt ett problem i huvudet, som inte någon kan fixa förutom dom själva, och dom måste lära sig hur dom ska behandla andra!


Just nu känner jag mig seg  ihuvudet, mår inte alls bra, hoppas att dte bir bättre snart. Jag skulle ju träffa min bästavän Stella på¨fredag vi får se hur det blir med det nu, jag hoppades också på skola i morgon, vill inte missa en hel vecka liksom.. hmm inte bra :(
Snart blir de kladdkaka för att fira min far så vi hörs :) ♥

känner mig så här just nu!


090909

Godmorgon :)
Eller godmorgon för mig, jag vaknade för inte alls längesen vilket betyder att jag fortfararande sjuk.
Min feber har inte gått ner än och jag har ont i halsen och är förkyld. För ett tag sen började jag bli orolig att jag hade fått svininfluensan men det gick över ganska snabbt. För jag har inte så hög feber och jag har inte ont i kroppen, så jag tror att jag bara är förkyld.

Idag är det min pappas fördelsedag, så GRATTIS till han. Vilket betyder att det kommer bli firande här ikväll. Vi skulle först gå ut och äta men nu när jag är sjuk så går det inte. Så det förstörde jag, haha sorry för det.
Men men sånt är livet man kan inte få allt. Jag minns min fördelsedag förra året så kunde vi inte heller gå ut och äta, jag minns inte varför men det slutade med att vi satt hemma och åt toast och drack cola. HAHAH.

Men men nu ska jag sitta och dricka cola och bli bättre. Vi hörs senare ♥



Goo Goo Dolls - Iris

Slänger in en helt otrolig låt innan sängen kalla på mig :)

I ♥ den här låten!





natt bloggning

God kväll bloggen.
Jag kan inte sova, jag är just nu sjuk och har varit det i typ 3-4 dagar och min feber gör så att jag bara ligger och svettas och inte kan sova. Vilket är grymt irriterande!!!!
Ja så vad har jag gjort idag ? Inget alls. Legat hemma och varit sjuk. Haha Kul asså, eller inte. Jag hatar att vara sjuk, men orkar inte göra någonting vilket jag hatar. Ni förstår jag är en väldigt sprallig person, jag gillar att hoppa runt och skratta och sånt, men det orkar jag inte när jag är sjuk :( Det är sååå synd om mig asså.
Jo juste, angående bilder och en heather på bloggen kommer det ta ett tag innan det bli bilder på mig och sånt som jag tar på med tanke på att jag har en helt ny dator, och min gamla dator som jag råkade a sönder har alla mina bilder :( vilket är lite tråkigt alla mina minnen och sådant. Men jag ska försöka samla ihop några bilder som finns på internet och så som jag kan spara och lägga upp här, hihi (a)
Nej men nu ska jag sova så får vi höras i mrogon puss på er sötnosar! ♥


Hejhej :)

Hej och välkommen till min nya blogg :)
Jag heter Johanna, jag är 15 år, snart 16 och jag bor i huddinge.
Hahah lite onödig info om mig liksom :)
Det här är min andra blogg som jag har gjort, jag pallade inte min gamla blogg, den hade så många minnen som jag inte vill komma ihåg, så nu har jag gjort en ny så jag kan börja om :)
Och vad kommer den här bloggen handla om då ? Jo, de kommer mest handla om mig, och mitt liv såklart. Om vad jag gör på dagaran, min tankar och sådant.
I den här bloggen, ska jag försöka att alldtid kolla min stavning och försöka skriva med stora bokstäver och sådant men jag kan inte lova att jag alltid kommer komma ihåg det. Sen har jag ett litet problem med stavning så det kommer ni säkert att märka också :)
Ja vad mer kan jag skriva om mig.. Ehh jo, jag har precis börjat gymnasiet. Jag går i media Gymnasiet i Nacka strand med inriktning foto. Vilket betyder att jag vill bli fotograf :)
ja de är väl allt jag kan skriva om just nu :)

puss Johanna! ♥



RSS 2.0