lite vad jag köpte från ullared!



klänning med underbaar rygg. 129 kr!!!!



New yrok tröjor. ääälskar dom 49 kr styck. (haah fasnade inte på bild igår.. där av mina fina aniskten)


kofta.. :) 129 kr!


och nödvändigt skit. inget gick över 20 spänn styck typ :)

fdgfdhgdf

tjotjo bloggen johannaboi tillbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka :)
heheh nej gud nej jag driver. haha men jaaa jag är tillbaka i stockholm och har varit det sen i söndags kväll.
Vi åkte förbi ullared på vägen hem. OMG älskar stället. har varit där flera gånger förr men stället blir ju bara bättre och bättre, visar vad jag köpt i morrn :)
sitter just nu på min säng och funderar på vad jag ska ha på mig i morgon.. jobbigt för mig asså ILANDSPROBLEM!!!!!!!!1

Dag 3 det blir inte bättre..

Godmorgon.
Uppe med tuppen som vanligt... Fyfan
Dagen igår börjde bra, bllev sämre men slutade helt okej. Maten var god men mina små kusiner är inte så gulliga längre.. Jag var äcklig för jag drack kaffe, åt vääääääldigt mycket och såg ut att vara 15 år gammal. Man måste älska små barn eller? åkte runt lite i skåne gjorde vi, upptäckte att mormor och morfars bil inte hade tonade rutor i bak så alla killar som jag kollade på såg de.. hehehe och hittade två böcker. (yes!) Hem kom vi svettiga och mysiga. Det var faktiskt 22 grader här <3
Kvällen slutade med promenad barfota på stranden, skiiiit mysigt var de, hittade jätte fina snäckor!
Vad den här dagen består av kan man ju undra. nej men jag ska till små kusinerna och ätra middag idag. så jag blir väl mer förolämpad då.
Pussen!
önskade att jag hade min kamera med mig, kunde bli riktigt fina bilder då

dag 2, ta mig här i från

Goooodmorgon godmorgon.
Här i Halmstad går man upp vid 9 på morgononen  och det är sent för dom.. dör snart. Jag vill hem hem hem hem.
Dagen bjuder på att vi ska i väg och äta påsk lunch på någon restaurang nu. frå träffa små kusinerna då iaf.
kläder från hm som vanligt. byxkorna är gröna om man inte ser det.
ringar i ordning från vänster. från cypern, guldfynd by Kenza, från min lilla syster och hm :)
Btw.. Lill fanny min söta lillasyster hälsar :)

Jag vet inte vad de är för låt!

Godmorgon på er sega människor :)
Jag sitter i bilen och har precis passerat Norrköping typ :) Är på väg till Halmstad med la Familja... lite tyvärr hade hellre stannat hemma och tagit hand om mina cheyor men nu blev det så här. Skönt att träffa Mormor och Morfar igen och små kusinerna också. Men jag är inte jätte taggad på en typ 6 timmar lång resa och sen göra om det igen på söndag när vi ska hem.
Vi får se hur uppdateringen blir nu också, anningen blir de jätte mycket för att jag kommer ha tråkigt eller så blir de ingen alls. Kan inte alls svara på det nu så de är bara att cheka in och se om de har hänt något. Men jag kan bjuda på lite fina bilder som vi tog nyss innan jag drar puss!
och ja självklart åker jag i min OnePiece! :)

Ingen kan stoppa oss!

Ojojojojojojojoj vad ni har missat mycket nu pojkar och flickor.
Så jag tänkte skirva ett litet inlägg som förklarar min helg och början på lovet. haha kommmer säkert bli att skiit långt inlägg :)
börjar med i lördags så jobbade jag 11-19. Men therese fast hon slutade vid 17. När jag slutade så kom therese ocg sophie och mötte upp mig på två cyklar och sa att vi skulle cykla till fruängen för att vi skulle träffa några. Men en cykel fick punka halvvägs till mig så den dumpade vi och skulle ta en av mina cyklar men den var också cp störd så vi beslutar att ställa cyklarna hos mig och ta bussen istället som är tidig så vi missar den. Vi mörjar vid de här läget få väldigt brottom :( vi får skjuss till fruängen av sebbe är där i 10 min får skjuss till segeltorp jag tömmer hela min väska på busshåll platsen för attdet är potatissallad i den och kvällen slutar med grill i skeppsmyreparken och sleepy mellan bruudarna hos therese!

Söndag! jobbar 12-17 med therese, vi stannar i två timmar på jobbet och käkar och väntar på Sophie. linus kommer och skjussar mig och sophie hem till mig. här hinner vi vara innan dom ringer igen och vill dra med oss på bio. vi följer med och det slutar med att vi går och ser the fighter. Jävligt bra film. den var lite seg men har man tålamod så gillar man den :)
Måndag! blir väckt av therese som vill att jag och sophie ska möta henne i fruängen vi kommer dit, tråkigheter händer efter några timmar och det slutar med att vi köper 9 liter vin och bestämmer att vi ska dra till vitab bergsparken och dricka med fina vänner. Det blev en riktigt lyckad kväll med lite förmycket att dricka och vi ramlade in hos sophie vid kanske 1.30 i natt stup fulla. men det är väl så det ska vara.
Tisdag! vi vaknade upp och mådde mindra bra om man säger så, skulle filma så det blev inte av, tog moppen och käka någon skit god hamburgare och sen så har jag bara legat ocg solat på sophies altan idag men brudsen. jävligt skön helg har det varait om man säger så.
så nu har ni fått ert korta inlägg. hoppas ni läser hela :DDDDDDDDDDD
Puss

jfdkfjds

Hejhej!
Dålig uppdatering i knöw.
Har lite sad brudar såå de blir att ta hand om dom i kväll. Supa i vitan to night!
Puss!

Please kill me..

Jag tror att jag kommer dö..
Efter 8 timmars dålig sömn så är jag uppe och kör igen. Fyfan frös som ett cp i natt så det var jävligt skönt att ha mycket kläder på sig :)
Ska som sagt jobba 11-19 idag.. (jippi...) och sen blir de ladys night hos therese! väl behövt tror jag att det är.
ska rulla om 20 min så jag borde väl sätta fart.
Pussen

Hej..

Hahah mycket intresant dag idag :) Mycket skoj har det varit. Dagen började med skola som vanligt och vi var på teater i sickla. Sen skulle Therese sophie och david möta mig där men dom var sega jävlar så jag fick sitta där en en timme i solen och vänta själv. Sen dyker dom upp med Max och max också. Vi skulle hämta en kartong till oskis pressent. Han fyllde 18 igår sså grattis på han! Sen visade det sig att vi inte alls behövde den så det var onödigt. Haha till själva presenten så var den in köpt från martinshop. Haha för dom som inte vet vad det är så är det en sex shop på skanstull. Vi köpte en barbara och lite porr filmer och tidningar ;) hahah så jävla awesome är vi!!!! :D
Sen drog vi hem en snabbis.. och sen bar det av till hägersten där jag mina bruuudar och grabbsen var och splade fotboll och grillade. riktigt myspys var det och jag kom hem för ett litet tag sen. Helt slut i benen och iskall. så det blir att sova med min äääääälskade onepiece i natt <3.
Jobb i morgon så vi får se om det blir någon uppdatering. PUSSSSSSS

till sophie

Hejhej!
Sitter och kollar på ett gammal avsnitt av Csi på tv just nu och blir tvingad att blogga. Har liksom ingen motivation just för att inget händer :)
Idag så försov jag mig vääääldigt mycket till skolan, men det slutade bra. Efter skolan skulle jag möta mamma vid 5, bara det att jag slutade vid halv 3 och hade ingen lust att plugga. Så jag och Tinna gick runt och tog de chill. Tovg en kaffe och bara prata. Heeerligt. Haha vi gick förbi plattan där hon känner typ alla(?) och guuud vad jag kände att jag inte passade in. alla kollade jätte konstigt på mig :(
Sen har jag bara varit hemma och tagoit det lugnt. Min fot sover just nu liksom. sååå de är väl dags att sova snart själv ;) hahah nej men aah
just mötet igår gick bra. jag behöver inte gå om så det är ju bra :)
aja natti

jag blir ledsen när jag ser att det finns såna här människor..


Ture


orkar inte

hejsan på er :) sitter i skolan och har film just nu. Skit tråkigt är det. vi ska göra film analyser. vette fan vad jag ska med det till i framtiden. igår så hade jag bara en chill dag. sov typ hela skoldagen och sen åkte jag till ikea med sophie och hjälpe henne köpa kuddar. det är ju svårt :P haha vi hann med en fika på 5 kronors cafét också :) idag ska jag sitta kvar i skolan lite och sen ska jag ha möte med mamma, min mentor och rektor. vi ska kolla om jag ska gå om eller inte. jag är lite rädd faktiskt. hör av mig om jag överlever. puss jag när sophie från i lördags

Somna inte

Haha jag somnade på naturkunskapen och när jag vaknade såg min arm ut så här. man ska inte ha vänner som gillar att rita :P

oh no she did not..

heheh jaaaaa, orkar inte ta bild på skiten just nu, men det var en one piece jag köpt. Mörkbl är den så den är ganska "normal". Hahah så normal en spakdräckt kan bli antar jag. Ska bara sitta och mysa med den nu. så hörs vi i morgon.
Natti

Hihi

gissa vad jag har köpt? :D

MobilBlogg

Hej :) är i skolan och tänkte visa att jag lever. men jag slutar vid två så det är inte så farligt. efter skolan ska jag först sitta kvar och plugga lite sen ska jag på stan med mamma (: mysigt!!

fuck u

Goderafton.
Det vart ingen mer uppdatering under dagen idag. Men jag har verkligen inte pallat skriva. :P sanningen gör ont.
Hur som helst så kan jag ju ta vad jag gjorde igår. :) Jag,Sophie,Alex linus och Therese var p bio och såg Let me in. Sådär bra var den. gick att kolla på men jag säger samma sak som jag alltid gjort. ingenting kan slå boken. :)
Sen så åkte vi runt i deras bilar, köpte födelsedagsglass till Alex som fyller 19 idag. (Grattis!!) och slutade med att vi spelade guitarr hero hos Linus. Sen drog jag och Sophie hem till henne vid 3 drack vin och åt pizza. :)))))
Vaknade vid 12 idag frukost i solen som sagt. sen så fixade vi lite fint i hennes rum. klistermärken på väggen. Skit snyggt blev det iaf. soligt och skönt var det hela dagen.
nu tänker jag sluta skirva. för jag är jäätte sur och vill inte att det ska gå ut över er, det har redan gått ut över Sophie ( FÖRLT GUMMAN!) så nattti
Kvinnan som gjorde min natt och dag! :D

morrrrrrrrrn

godmorgon på er. had
Jag hade gjort ett mobilinlägg men min mobil knullar sönder.. så det ville inte fungera hade ne jätt egullig bild på sophie som jag la upp men inget ville funka så ni får se den senare.
sitter som sagt hos soffan och har precis ätit frukost hos soffan. nice väder som fan är det så det är rikigt skönt. det får mig att längta till korfu som vi åker till om typish två månader. sköööönt.

nynynynynynya kläder

Dom e från hm. och tro mig dom lyyyser i verkligenheten
bikini över del från bikbok. köpte den för ett tag sen,men igår hitta jag en underdel från hm:)
hmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmhmh

2011-04-09

Bjuder på en ur gullig bild på mig som jag tog för två sekunder sen, Jag vaknade för en timme sen och ligger nu och väntar på att Sophie ska vakna och ringa upp mig. Hatar hennes telefon.
Men innan det ska jag städa klart mitt rum från i Torsdags. Nu nu ska de dunkas musik så ska jag sätta igång :D

När man inte gör något annat

Jag har pimpat min penna så den är coolast

Hard work work

Hej :) jag sitter just nu på lektionen och har det ganska tråkigt. slutar om en timme typ men jag tror att vi kommer sluta tidigare. skönt. ska jobba idag och känns okej. ringar kommer rulla in pengar sen. måste säga att jag har sovit så Jävla bra i natt vaknade upp 5 min innan alarmet gick av och var pigg (:

7 april

Nu: Pluuuugggish i skolan :)

Sen: Hem och städa :((

Senare: Walkie med Therese troligtvis

Ikväll: SOVA!

Imorgon: Skola och sen jobba 17-22 hääääärlig fredag!

tänk sommar..!


walkie time!

Kom hem för några timmar sen efter ha varit i stan med Sophie och kollat på skor. Vääääldigt ledsen för att jag inte hattade några för jag behöver nya pumps :(((
Nu blir det walkie med mamma :) Myspys!
så skulle jag se ut i kort hår :) hehihiehieh

Today i'm wearing this

Jeans och kofta från hm
och ett gina linne.
Chill mode!

Feeling fine!

Hejhej! Nu mår jag lite bättre och ska röra mig mot stan nu. Skulle träna med Mamma. Men hon var lat så vi ska ut och gå i kväll istället. Nu ska jag in med Sophie. Vi ska kolla på skor och hon mutade mig med en chailatte så jag hoppas att jag får en också :O
Ska spring till bussen nu :)
Pussen!

Bilder från i helgen

Sophie var vääääldigt påverkad :)
Coola gänget, Alex sophie och jaag
Lugnt den coolaste bilden som togs under kvällen på Alexander
Mina cheyooor ♥
Vi har aldrig druckit alkohol. Syns det?
Haha det var inte lika äckligt som det ser ut... Nu ljuger jag. :)
Här började vi bli vääääldrigt trötta.. :)
Då kom denna glada prick och gjorde oss taggade ett tag till iaf :)

onödig fakta om mig.se

Kött eller fisk
Kaffe eller te
Svart eller vitt
Öl eller vin
Tv eller film
Havet eller Pool
Sommar eller Vinter
Pumps eller ballerina
Bad eller duscha
Platt eller lockigt hår
Varmt eller kallt
Katt eller hund
Stad eller landsbygd
Chips eller popcorn
Trä eller plast
Dyrt eller billigt
Blond eller brunett
Potatis eller pasta
Äktenskap eller sambo
Pizza eller sushi
Bok eller film
Guld eller silver
Biljard eller bowling
Mc eller bil
London eller NewYork
Morgon eller kväll
Hemmakväll eller utekväll
Bärbar eller stationär dator
Glass
eller godis
Jeans eller mjukisbyxor
Fotboll eller innebandy
Ringa eller sms:a
Beethoven eller Mozart
Soptunna eller papperskorg
Bio eller bowling
Enkel eller dubbelsäng
Nagelsax eller nagelknippsare
Blyerts eller bläck
Sony Ericsson eller Motorola
Blått eller gult
Spray eller vax
Halsband eller armband
Linne eller t-shirt
Stol eller pall
Duntäcke eller vanligt
Badskum eller badkulor
Digital klocka eller vanlig
Brunögd eller blåögd
Osminkad eller sminkad
Halstabletter eller tuggummi
Tidning eller bok
Silikonbröst eller naturliga
Skridskor eller skidor
Snowboard eller slalom
Scream eller Scary movie
Iste eller te
Varm eller kall o’boy
Kaffe latte eller cappucino
Höst eller vår
Födelsedag eller julafton
Ge eller
Harry Potter eller Sagan om ringen
Kalle Anka eller Musse Pigg
Stjärna eller måne
Stereo eller TV
Ja jag är cool!

Om det har varit konstigt för några med de här inlägget eller att det kommer många gånger så har de varit mycket krångel så jag har gjort om det tusen gånger

6 april

Döööööööööör. Mår illa... är hemma idag också. Hör av mig senare. Tidsinställda inlägg kommer senare

impossible

Oj oj oj vad jag ändrar och fixar nu, ny heather, ny profilbild , ny text och ny bakgrund. Det är nästan som en helt ny blogg. faaaaaaaaast det är fortfrande lilla jag som sitter bakom min rosa minidator och skriver :)
Ska snart krypa till sängs, är väldrigt trött faktiskt vilket är skummt just för att jag har sovit hela dagen i stort sätt. Men men skola i morgon och sen kanske jag ska träna beroende på om min mamma vill det. Hon är lat den där kvinnan :) hahah
Puss och godnatt ska försöka förgylla eran dag och blogga på morgonen i morron!
Btw.. den där personen jag skulle träffa och prata med, det gick skiiit bra, så nu är jag lite happyface nu på kvällen vilket är ovanligt.

5 april...

Tjosan hoppsan :)
Har varit hemma idag hela dagen. Behövde en sån dag. Ni vet att skolka är nyttigt ibland. Så jag var hemma idag gick upp vid 8 tog en walkie och sen gick jag hem och sov till 1. Sen vaknade jag och drog och köpte pizza :) muuuuuuums på det asså.
nu ska jag röja mitt rum och senare så ska ut och träffa en person jag jag måste prata med.. läskigt..
Piussen!

True story


buss Jävlar

Godmorgon på er! jag sitter på tunnel banan helt osminkad och försenad till skolan. men belive it or not, det var inte mitt fel. två bussar i rad sket i att stanna vid Min busshållplats när jag var stod där. elakt. hörs sen <3

4 personer räcker eller?

Jag vill skriva godmorgon till er just nu men tyvärr är de inte så att jag är nyvaken. rellativt hem kommen är jag därimot. Kvällen blev inte som vi trodde att den skulle vara. Vi skulle hem till en kille som heter alex och festa men när vi är i gullmars så ringer han och säger att det inte blir något för att alla banga. så då sitter vi där med alkohol i väskorna och fixade på gullmarsplan och har ingenstans att ta vägen. Vi försökte få dit lite folk för att kunna få en fest men det vat bara massa krongel med att " jag kommer om den kommer" så vi var tvungna att ringa runt som jävlar men det slutade med att ingen ville komma iaf. SÅÅÅ vad gjorde vi då kan man ju fråga sig. jo vi sket i det och åkte till haninge iaf för att chilla med alex och spela kort och dricka. vilket vi gjorde och jäääääävlar vad vi drack. fyrmanna fest är det som gäller! vi satt och spelade tecknet och körde jag har aldrig. vid 1 kom två till killar så de blev vi 6 personer! WOOOHOHOHO! hahah nej men det var en chill kväll.
Och nu ligger jag på sängen och döör och äter godis. ska ner och umgås med la familja nu.
PUSSSSSSSS

NU KÖR VI!

Hejsan hoppsan :)
Lördag idag och jag ska ut! AWESOME! Kommer bli skit kuligt tror jag, det blir bara jag och tjejerna och vi ska till Haninge. Vi ska röja sönder och ta in maaaassssa alkohol under natten. VI håller på att fixa oss redan nu för att komma härifrån så snabbt om möjligt.
vi ses i dimman. :D

1 april

Blev lite ändrade planer och är just nu på väg till huddinge för att möta therese. blir spa kväll hos henne i stället (:

1 april

Blev lite ändrade planer och är just nu på väg till huddinge för att möta therese. blir spa kväll hos henne i stället (:

1 april

hejsan :) upptäckte precis efter ha bytt tillbaka till min gamla mobil att jag kan mobil Blogga och det är ju bra :) är sjukt trött idag kom inte hem förens 1 i natt. jag var och inventerade hos sophies mamma igår så jag är lagom trött. ligger typ och sover på historia lektionen just nu! tummen upp...eller? vet Fan inte vad som händer i kväll. typ ta hand om mig dag, ansiktsmask, hårinpackning och sånt underbart. det är väl behövt. ska lyssna lite nu hörs när jag kommer hem. puss

RSS 2.0