Take me down!

YO!
Mår inte alls bra idag, är mycket irriterad och arg. Det är inte på någon speciellt direkt (JO, men ändå) jag känner mig så arg. inte alls bra. skönt att det är fredag i morgon och att dte betyder pengar för mig! jag är i stort behov av vissa saker så jag ska nog ta mig en tur på stan imorgon efter skolan. Ibland kan det var skönt att åka in sjäv och kolla på saker utan att man har någon med sig, man får göra de man ska och sen bara åka hem.

EN STOOOR PUSS till Stella min bebis som åkte iin på akuten idag för att dom trodde att hon hade diabetes:( ska försöka få tag på henne och se hur de är med henne!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag älskar dig!


Update! jag pratade nyss med stella, och hon ligger förtfarnde inne på sjukhus och ska göra det en vecka stackarn. hon har fått diabetes :( STACKARS BEBIS! och jag får inte komma och hälsa på! :O:O tydligen så var det någon med den nya influensan? vilken ny influensa? men men när jag får hälsa på henne ska jag komma med en god god ben&jerry och lite blommor till söötnosen!




kvällen !

godkväll på er sötnosar jag sitter här med en ansiktsmask i min brors rum och lyssnar på lite musik och vara tare lgnt ;) i morgon så kommer det bli ett fett chill dag, går i skolan  11.15-13.00 så det är fet nice ;) får mina pengar på fredag också. oc en lite fågel viskade i mitt öra om att studiebidraget har höjts till 1400. och jag kollade påå de, eller jag sökte på googla och jag tror att det stämmer faktiskt, hittade en artikel från aftonbladet där det står. Ni kan läsa om det här.
Sen kan jag gladerligen berätta också att jag har kirrat jobb ;) på coop med thes :) de är fet nice, ska börja kassatränna nästa vecka. så det blr bara mer och mer pengar för mig ;)
Sen också så fick min bebis katt ella kattungar i måndags kväll. dom är sååå söta <33 Nu väntar jag bara på att Tindra bebis ska få sina bebisar, Det är om typ en vacka så då blir de skoj skoj, ska foto dom när dom blir lite äldre så i får se hur söta dom är (a)
nej men nu ska jag gå och dricka te! puss och godnatt


bjuder på dom här sötnosiga bilderna på mig <3


Life is wonderful!

oj oj oj OJJJ! Det var nu längesen jag skrev i mim lilla bloggis :D hihi men jag antar väl att Johanna is back nu ;) Det har inte hänt så mycket så de är inte dirket något som ni har missat in my life ;) om man säger så. det är mycket skola och ännu mer kompisar :) så livet rullar på som vanligt ;)

Sitter just nu hemma hos stella bella boll som jag har saknat <3 Vi tare lugnt och ska bara umgås och prata en massa ;) och i kväll så blir det väl bara att jag ska glida omkring hemma med en ansiktsmask eller något. fet nice! Men jag ska försöka att börja uppdatera igen mne jga kan inget lova med tanke på att jag inte fått tillbaka min dator än. FATTA! jag har varit utan min bebis data i över en månad. inte okej!!!
Men men puss!


Thes <3



Du betyder vännen! <33

bloggpaus

Paus. Behöver några dagar för att tänka igenom saker, skriver när jag orkar igen. ♥

torsdag

Guuuud vad jag är tröött! har varit vaken sen kvart över 6 för att thes smsa och väckte mig. och sen dess har jag inte kunnat somna om. Mår inte helt toppen idag. har lite onte i halsen och mitt huvud dunkar, ska snart gå och se om jag har någon feber :( usch, hatar att vara sjuk.
Dagens planer är plugg! måste plugga på mitt prov som jag missade innan jul. bläää gillar inte de, fattar typ nada av de an ska lära sig. usch gillar ine foto längre, tur nog så har jag bara två lektioner kvar av de. mitt nya shema är awesome om jag får säga de själv:D börjar sent och slutar tidigt :D hahah yaay
aaaaaaaaaaja puss på er,

sommar


biiig question?!?!?



Vad tycker ni ? ....

P.s  jag Äger på paint!


hahaha så jävla skööön!


6/1

godmorgon på er :)
jag vakande föe typ en timme sen av att thes ringde och väckte mig :) vilket var bra annars skulle jag nog bara sovit bort hela dagen :) jag har inga planer för dagen så om de är någon som vill ses så RIIING! duscha ska jg göa snart ;) var lite lat igår så jag orkade inte tvätta håret så de får jag göra idag i stället ;)
 lite bilder från nyår ska ni få som jag snodde från angelica :)
  

nej nu ska jag äta frukost och sen spela super mario :D äger på de!!!!!!!!!!!

P.S - Det är fett synd om thes som ska jobba idag, och börjar skolan i morogn redan :O!


pills

today is not my day! de är allt jag säger. Mensvärk hela dagen. vaknade upp redan vid 8 av en helt otrolig värk. och mina tabletter vill inte funka idag heller. så just nu ligger jag i soffan med min mammas dator och tvn på med how i met your mother. Det hade varit as mysigt om jag inte hade haft ont. hehe
dagens planer ser ut så att jag ska snart resa mig upp och duscha. och sen ska jag inte göra ett skit. awesome!
hihi aaaaaaaaaaja pussi pussi på er :) <33


million dollar bbaby

heeelo :)
såå då har det nya året dragit igång och jag tror att det här året kommer kick as! om jag får säga det själv! jag ska sattsa mycket på skolan och sommaren 2010 tror jag kommer äga med mina brudar :D
nyårsaftoon spenderades med thes angelica och henke! det var rätt awesome förutom en del tråkiga saker som hände i slutet. men men ett nytt år nu som sagt dags att börja om.
Den här veckan kommer det nog inte häönda så mycket. börjar skolan om en vecka exakt så jag har lite slugga som jag ska göra. Sen ska jag nog lyfta på min feta röv ( jag träna idag, YAAAY) och träffa andreas innan svikaren åker till usa nästa vecka :O till florida liksom ta med mig! :D seen ska jag försöka göra en ny design i veckan också. kanske i morgon vi får se om jag fattar hur man gör (a)  
aaaaaaja ska plugga nu, pappret bara ligger bervid mig och typ skriker plugga! så jag måste väl göra de :P
pusspuss




måste leta reda på min katt också... hon är GONE :O:O:O:O


RSS 2.0