hatar att skriva från sophies mobil

Hej alla Blogg läsare. Sitter för tillfället i Sophie säng. Ganska nyvaken. Vi hade en fett chill dag igår. Åt glass, kollade på film och bara snackade Skit. Vad dagen kommer ge mig vet jag inte riktigt än. Men jag ska hem och byta kläder först. Så vi hörs då. Pussen

fredags mys

God kväll på er ;)
Tänkte bara skriva så ni vet att jag överlevde kvällen hos Sophie. Hahah jo men de gjorde jag... nästan. det var ett tag där som jag trodde att jag skulle dö, men det var när det var säng brottning med Sophie och Therese, Men man är ju super och klarar av att få Therese knä upp kört i ansiktet!
Hahah nej men det var först middag och visa vem fan jag är.. hahah Och sen så drog vi girlis på bio med Linus,David och Sebastian. Vi såg någon grott/vatten film som jag just nu inte minns namnet på.. Hahah men bra var den iaf.
Och nu sitter jag här och har ont i benen.. Vette fan vad de är med dom,. har haft ont i själva benet/skelettet i smalbenet. Har haft så sen igår när jag kom hem efter ha varit ute och gått med Therese. Fattar nada liksom.. hoppas att det går över snart.
Aja sängen kallar.
Pussen
Bara för att jag är snäll och har brist på bilder så bjuder jag på denna. gick kanske i 8/9an, var vid rixfm festivalen. med Stella

Ryan Gosling = snyggast i världen?


I'm still here

just för att jag inte vill äta bajs så tänkte jag uppdatera lite :)
Det är Torsdag för dom som har missat det. Sitter just för tillfället och pluggar lite och sånt, lyssnar på musik. Senare ska jag möta therese och sophie, vi ska hem till henne och träffa och äta med hennes föräldrar.. vi får se om vi överlever eller inte, jag är inte så säker men men.

Mössa

Med den här bilden vill jag visa för det första att jag och min syrra är coolast i världen, sen också min nya mössa som jag fick ar min mamma :)


hejhejhejehjehjehejhejehehejhejhejehejhejhejhj

Dag 19 – Detta ångrar jag
ehm... inge.. lever utan ånger. :D
Dag 20 – Den här månaden
har jag haft jävligt kul kan jag säga. Det har varit lagom mycket fest och lagom mycket annat. Visst har det hänt dåliga saker men det också har varit bra saker. väldigt bra :)
Det har vait alla <3 dag som jagf var med therese på. och så har jag umgåtts mycket med sophie vilket också är kul. och dte är fortfrande en vecka kvar och mycket kan hända ;)

fotobomb från i fredags

närbild på mig.. hahah
Therese på toa :)
hahaha pervo blicken..
erik och random folk
hahah jag sebbe och anton.. Hey sliten brud
Hahah vi är snyggast och jätte nyktra...
slitna grabbs
Hahah viiii är så söta... linus,sebbe,sophie och ja
kult folk, oskar,thes,ja,patrik,och sebastian
hahah yeah.. vi är nyktra jävlar

hahah ni får typ tre åt gången

Dag 16 – Min första kyss
heheh min första puss som betydde något som jag fick var när jag gick i 5 och var tillsammans med min kompis tvillingbror som hette Linus. haha vi spenerade dagran tillsammans, tiiills jag tröttnade och gjorde slut.
Men min första riktigt Kyss som betydde något, kom från en kille som bor på gotland, först var han en av mina allra närmaste vänner fast vi inte hade träffats så hade vi kul och jag visste att jag kunde lita på han. han blev intresserad av mig men jag hade inga känslor alls. men det fick jag så klart senare och efter ett år av cam samtal och samtal nätteran långa så kom han hit och jag tror att dte var då jag fick min allra första riktiga kyss. men de funkade inte och nu är vi bara vänner men inte som förut tyvärr..
Dag 17 – Mitt favoritminne
Oj.. gud de var svårt. jag kommer verkligen inte på något just nu.. jaa men ett minne. hela förra spommren? blidö med stella, göteborg med therese. muskö? jag välj ett, jag har många härliga bra minnen men jag tror att om allt går som de ska så kommer jag ha ett favorit minne efter sommaren :)
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Oj vad med favoriter de var här.. nu ska vi se.. min favorit födelsedag var nog...antigen någon när man var liten, då jag fick klä ut mig till prinsessa och bara ha de kul på mitt barnkalas med alla mina vänner, eller så var de gången då vi bara chilla hemma för kanske 3 år sen. vi käkade toast och drack cola och sen kollla vi bara på film hela familjen :)

Folktandvården suger din balle

godmorgon..
eller jag tycker nog helt ärligt att det inte är så god, vaknade upp för 30 min sen men en äcklig huvudvärk och ont i magen. Det är awesome. men de blir bättre.. om 30 min ska jag åka och jobba.. fyfan säger jag bara.
men men de är bara att bita ihop..
men ja i fredags så var vi som sagt hos oskar, alltid lika roligt att festa hos han. Det belv en kul kväll med mycket att dricka.. kanske lite för mycket..
och igår så gick jag och thes upp för att åka från fridhemsplan klcokan 8 på morgonen ta oss ut till huddinge till 9 för jag hade en tandläkar tid. men skit kärringen som är tandläkaren är den otrevligaste satans kärring som jag har träffat.. Hon vänder sig för de första inte om och hälsar på mig. sen när jag har satt mig i stolen så säger hon (fortfraande utan att vänta på sig och kolla på mig) vad vill du ha hjälp med då? jag ba, va? och då svarade hon ja du har ju sökt tiden själv?. jag var där för jag har haft cp ont i mina tänder och tror att det är håll eller någon för att jag inte kan tugga helt. jag säger de till henne och hon säger utan att ens titta i käften att de är väl för att jag borstar tänderna för dåligt.. hur som helst, vi var där inne i FYRA minuter.. Vi gick alltså upp vid 7 efter en ganska rolig kväll för att vara där inne i FYRA minuter.. fyfan vad jag belv sur. Shit the same, vi drog tiollbaka till Fridhemsplan och köpte med oss donken till oskar,sophie och david. Söta och snälla som vi är, sen så städade vi. fyfan tror aldrig jag har städat så mycket och så snabbt i hela mitt liv. Haha.
Nej men jobbet kallat, ska gå om typ 25 min :) Pussen
som vanligt så suger jag på att ta bilder, men tur att sophie är lite bättre då

tja jag är trött

Hejsan alla sötnosar ;) just nu sitter jag i oskars kök och väntar på att han ska duscha klart. Vi hade det mycket trevligt igår, vi var här och hade lite party party och det blev.lite för mycket av det goda om man säger så. Var inte så pigg när klockan ringde vid 7 i morse. Men Nej om ni tycker att det här inlägget är cp är. Det för att jag skriver från sophies mobil. Omöjlig att skriva från. Åka skriver när jag kommer hem. Puss

de är allt ni får, kanske skriver i morgon, ingen vet. eller jo gud. eller nej, för jag har inte själv bestämt mig än. och guuud vilken lång rubrik de här blev nu, måste sluta skriva, men de går inte, vad är det för fel på mig... hjälp...

Dag 13 - Det här ångrar jag
Jag vet inte om jag kan säga så här rakt ut att jag ångara något. ångara lite att jag valde mg som skola. men inte mycket.. nej jag kan inte säga att jag ångar något. lever liver utan ånger... FARLIG TJEJ!
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Om man ska ta de från den dagen, vilket var igår så gick jag runt med min randiga pyamas hela dagen, för jag var hemma, men om man ska säga vad jag hade på mig idag så kan man säga ett par blåa jeans från hm, en svart linne och en svart senomskinlig skjorta på de:)
Dag 15 – Mina drömmar
Jag drömmer om att lyckas i livet, visst vem vill inte bli ekonomiskt oberoende och lycklig och skit, men min drömmar är just nu att klara skolan, gifta mig med en underbar kille och få en familj som mår bra. :) hahah jag vet att alla tycker att det är fett lame drömmer men heeeey de är min drömm eller hur. okej jag ska inte ljuga jag drömmer just nu också om att åka utomlands och bara ta't chill. maybe soon :)

.

Hej jag älskar min hårinpackning. Hejdå.

för att jag älskar att ta sophies listor :)

Hur mycket batteri har du kvar?
en plupp
Vem ringde du senast?
Sophie :)
Vem ringde dig senast?
Therese
Hur många kontakter har du sammanlagt?
vet inte. har massa dubbla nu
Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
"okej vad bra :) vi kan ju höras i morgon <3" 
Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
andreas
Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
"Är du på språng? :) <3"
Vad står det i ditt 52:a mottagna sms?
"jaaa de kan vii"
Vad står det i ditt första utkast?
"hehe okej gör de :)"
Och ditt 5:e utkast?
tomt
Har du några sparade medelanden?
Neeeeoooppp
Har du något i utkorgen?
neepp
Vad är rekord på snake på din mobil?
har inte en sån mobil.. lite synd snake äger!
Vem är på plats 13 i din telefonbok?
bambi 
Vad har du för kontakter som börjar på M?
mamma jobb, marcus..,marcus...,markus,mathias,min pimp,morfar, mormor, mormor och morfar hem, mangiboooi, mozzarella
Hur många sms har du skickat sammanlagt?
just nu är de 128 :)
Vad står det i dina anteckningar?
väcka therese vid 8 och sophie vid 10 :)
Har du privat nummer just nu?
nej varför skulle jag? ;)

16 februari

Hejhej :)
Förlåt för jag är seg. haha men jag har inte orkat.
Idag är det onsdag och det är awesome. betyder att dte bara är två dagar kvar till helg!!!1
såå vad har hänt inte så mycket. Igår så var jag istan först köpte en väska och åt lunch med min mammi :)
Seeen så drog jag till skärholmen och möte thes gick där i en timme och sen så en timmes buss resa typ till huddinge, sola, en timmes buss resa till fruängen, springandes fram och tillbaka mellan tunelbanan och bankomaten så landade vi på kekaben och mumsade i oss ;)
idag så skulle jag träffa stella för att följa med henne till läkaren, men jag var tvungen att plugga.. men jag träffar henne i morgon.
Så där bra gick de när jag skulle skala potatis idag.. :( det gör jätte ont. Allt jag har att säga är att potatisen är elaka jävlar..

Dag 12 – Den här veckan

Kämpat hårt med den här nu säger jag bara ;)

valentines day

Godmorgon :)
Är hemma idag som vanligt som varje måndag nästan ;)
Alla hjärtansdag i dag. Och det är väl trevligt för alla dom som har kille antar jag ;) jag bryr mig inte så mycket så det är chill ;) jag har min rviolli som jag ska äta senare så jag överlever ;) Ska plugga lite idag också, eller redigera lite bilder till imorrn ;)
Haahah roligaste saken, på morgonen när jag är nyvaken så kan jag säga lite vad som helst ;) häromdagen så frågade min mamma mig på morgonen när jag skulle upp, jag svarade nej,nej,nej,nej dom är fula. som maltesers.
hah sne i morse när hon ringde och väckte mig så sa jag jag drömde om en älva, nej jag menar ella. och åker man linje 13 så kan man trycka ansiktet mot rutan. Sen blev jag skit sur när hon inte fattade vad jag menade.
Gammal bild :)

wooooho yaaay på miog liksom..

Dag 10 – Det här saknar jag.
Jag vet inte vad jag saknar... helt ärligt, jag saknar många saker, en vän som stod mig nära.. kärlek kanske, men ändå inte, sakanar min farfar kanske, han e död, kände aldrig honom så antar att jag saknar han. men inget av dom här skerna (utom den först nämda) är saker som jag inte klarar mig utan. såå i have my life and it is good ;)
Dag 11 – Mina syskon.
i has a littel sister. haha nej man Fanny 14 år, min mini me, sötnos, går mig på nerverna ofta men älskar henne iaf. Kan prata med skitungen hela tiden och henne är jag lugnt nämast med i familjen. Läskigt lik är hon mig ibland såå alnar att dte är därför jag älskar henne, haah nej men hon är bra!
seeen har jag simon., min bror som fyller 20 snart, träffar han inte så ofta just nu för att han ligger i lumpen, trodde inte att jag skulle sakan honom så mycket just för att jag inte såg han så mycket när han var hemma, emn antar att man inte inser att man kommer sakna någon förens den är borta :) men han kommer hem ibland så de är chill pill
julen för ett(?) år sen :)

För att jag är awesome!

Ja och Nej frågor... typ
HAR du:
Cyklat utan händerna: jaaa
Gråtit en hel natt: nej.. men typ
Åkt vattenskidor: nooope
Åkt rullstol: nooope
Köpt lösgodis för över 50 kr: heheh jaa (a)
Haft träningsvärk: juuupps
Önskat att du var det andra könet: jaaa, jag vill runka! 
Velat vara ett djur: jaa en katt som soverrrr. kuuuurrrrr
Hatat choklad: nej :S går de?

VEM
vem är i rummet med dig? ingen :(
Vem fick du senast sms av? Bästiz!
vem tänker du på nu : mmmh diig ;)
pratade du senast i telefon med? bästiz!
vems hus var du senast i? Davids :) eller jag är i mitt nu? gills de? nu blev jag förvirrad.. :(
vem är din favoritsläkting? Mormor!
vem i din skola går dig mest på nerverna? mpååååååånga!

VAR
var går du i skolan? världen,europa,norden,sverige,stockholm,nacka strand :D
var är din telefon? brevid migg
var är din mamma? i sin säääng
var sover du? med dig;) hahah nej men sääängen
var i ditt rum är du? säängen

VAD
vad åt du senast? kyckling (a)
vad drack du senast ? vatten med apelsin smak
vad är det för färg på dina byxor ? vita med nallar på ♥
vad är den närmaste saken som är blå ? mina jeans på golvet
vad gillar du mest med skolan ? hmmm. alla läxor :D ssssssssajk
vad har du på fötterna ? inget, dom e nakna (A)
vad är din favorit färg ? alla färger tyop :D
vilken film såg du senast ? james bond :)

HAR DU NÅGONSIN
1. sovit i en annan säng ? jaaa. hihi busig flicka
2. tyckt att din kusin är het ? aha guud nej
3. sovit naken ? aa 
4. kört över hastighetsgränsen ? nope
5. målat om ditt rum ? jaaa
6. dansat framför en spegel? varje gång jag ser mig själv typ ;)
7. fått hicka ? jaaaaooop
8. stulit pengar från en kompis? Näääepp
9. hoppat i en bil med folk du just träffat ? hmm. minns inte :P
11. haft känslor för någon som inte känt detsamma ? yepp..
12. älskar eller saknar någon nu ? aaahh.. eller typ

HUR
Svarar du i telefonen: beror på vem som ringer. :D
Sätter du på dig strumpan: ? jo jag tar den i handen se trär jag på den ;)
Gör du när du är kär i fel person: ingenting, what to dooo liksom
Tycker du om gul-bil-leken? bäääst
Mycket pengar har du i plånboken : löst typ 40 spänn
Hur mycket är klockan: 23.40

I wanna go crazy

hejhej,
sitter och dunkar huvudet i bordet för att jag inte har något att göra. Tro mig det finns inget man kan göra. har inget liv.. jo på riktigt när man pratar med gamla ragg så har man inget liv.. :P
såå vad har dagen besått av? vakande vid 2 typ och sen så kom therese hit vid typ 3 och vi tog det lugnt, sen så drog vi till fruängen och käka. de tog bara typ en timme att komma fram. äääääääälskar sl måste jag säga.. :)
men nu sitter jag ensam igen.. hemma. underbart :) inte ens sophie är hemma och kan skype med mig.. faaast jag pratar med henne i telefon. så det är okej. :)
bjuuuuder på den ;)

Dag 9 - Min tro

i bevlive in god. SAJK
nej men jag kan inte säga att jag är troende, men jag är döpt och komfimerad och sånt, så jag antar att jag är kirsten, men jag går inte till kyrkan eller tror på gud. men jag vill ändå gifta mig i en kyrka.
jag tror på hakuna matata :)

Feb. 11, 2011

godmorgon :)
kom inte i sängs föresn vid 3 i natt och vakanade vid ca halv 7 och åt fruklost med mamma och sen hjälpte henne ut med bilen som var helt insnöad, det är inte ett skämt om hur mycket snö de är ute nu.. jobiigt, alla bussar är cp och pendeltågen är störda. haah jag är glad att jag är ledig idag :) eller min skola skulle ändå inte behövt gå skolan är ändå stängd ;)
ska snart börja röra mig mot stuvsta.. ska möta therese och ta ut lite pengar, aksnke köpa lite godis också (a)
hhihihi hör sen :)

för att jag kan :)


den till höger är billigare.. ;)

nu när jag ändå ligger här vakne och pratar med sophie så tänkte jag tipsa om billiga små saker som hårsprey, hårinpackning och sånt :)
det här köpte jag härom dagen: hårsprey,body scrub,rak gel,hårinpakning, body butter och en pinsett för ca 160 kr. mina kära vänner dte är ingenting :) det är awesome! haha juste ska kanske skriva vart.. PÅ Ö&B, ni vet priset är skillnaden :D

payback time :D


sophie är tråkig på skype och tycker för hårt när hon skriver (:

1. Ställ in musikspelaren på shuffle - blanda
2. Tryck framåt efter varje fråga
3. Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv


Hur mår du idag?
your guardian angel

Hur kommer dagen (idag) vara/ha varit?
with me

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Fireflies

Vad är det sista du kommer att tänka innan du somnar idag?
face down

Hur är det med ditt liv?
break your heart

Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
mr. brightside

Hur kommer ditt liv bli?
whataya form me

Vad skulle du heta om du var född i framtiden?
gubben i lådan

Vilken låt beskriver ditt utseende bäst?
dirty situation

Vilken låt beskriver din personlighet bäst?
du är så, yeah yeah wow wow

Vilken låt stämmer bäst in på dina föräldrar?
raise your glas

Finns det någon om är hemligt kär i dig?
somebody told me

Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
forever young

Vad är goda råd för dig?
gift of a friend

Vad skulle dina vänner ge dig för namn om de fick välja åt dig?
yeah 3x

Vilken låt passar mest in på den du håller kär?
keep on walking

Vad tycker folk om dig?
boom boom pow

Hur kommer du dö?
the sky's the limit

Vilken sång kommer spelas på din begravning?
just human

Vad kommer du att bli ihågkommen som?
tycker om när du tar på mig

Dag 8 – Ett ögonblick

Jaaaa  ni jag har ingen aning om vilket ögonblick jag ska skriva om. kanske när jag när jag trodde att jag skulle dö av smärta när jag opererade bort bildtarmen, eller när jag spräckte mitt finger så vi var tvunga att sy det, eller när jag körde in en mora kniv i långfingret och var tvungen att limma de. eller när jag bröt tummen när jag lärde mig åka skidor och fick gå med gips i två väckor, eller när therese sparkade på mitt finger så jag fick en spricka i lillfingret :) hah ajaa så alla mina ögonblick är när jag har gjort mig illa :D

10/2-2011

Hey you.
Vet att det varit en liten konstig uppdatering nu på senaste tiden. bara massa dag1.2.3.4.. bla bla. jaja men så kan de vara.
Sitter förtillfället i skolan och fixar bilder. Var en ganska bra dag, vi fotade i en mini studio och fotoade blommor, riktigt fint blev de. eheh Ska snart rulla mig mot bussen, ska möta soffan i slussen så ska vi äta något :) kommer bli trevligt sådär :) sen ska jag hem och pluggis tror jag. är ledig i morgon som vanligt och vad jag ska göra är också som vanligt ovetande, ska försöka dra med therese och sophie ut, emn de är lite smått omöjligt att hitta något nu för tiden :) men men så kan de vara.. :) ska fixa de sista nu och sen dra, hrs när jag jag kommer hme.
Pussen


Du ska veta att du betyder alltid mycket för mig, och även fast vi inte träffas så ofta längre så vet jag att jag kan lita på dig till tusen, är de något som du vill prata om så är det bara att du ringer så kommer jag.

too cool for school

Dag 5 – Vad är kärlek
Ja, what is lööööve? Kärlek är så många olika saker, det kan vara något som två presoner känner i mellan sig, eller så är de i familjen och sånt. Jag kan säga att kärlek för mig, de är det som jag har upplevt mellan mina vänner och min familj, Jag kan helt ärligt säga jag skulle klara mig utan mina vänner och familj.
Dag 6 – Min dag
jaa de var ju som sagt igår, så igår så vaknade jag och drog till skolan, men sen sket jag i det och drog till skärholmen för att träffa therese. Vi gick med i facket där. sen så drog vi till Ö&B och köpte saker, sen så var det dags att åka till skogskyrkogården för att möta David, Det var litre smått ccreepy med alla gavar ochg sånt skit. sen så drog jag hem, testade mina nya kropps produkter, sen så låg jag och slappa framför datan och somnade kanske vid 3 :)
Dag 7 – Min bästa vän
Det kanske inte är så svårt att gissa vem jag ska skriva nu.. :) THERESE! :D
Japp Therese cehlin Jansson är min bästa vän. Henne har jag kännt sen 6an och vi har varit tajta sen dess :)
En riktig sötnos den bruden asså. Henne vet jag att jag kan lita på till tusen, Ställer alltid upp för mig och jag älskar henne :)

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Idag har jag ätit ett halvt bröd till frukost/lunch när jag hade min rast vid 4, och sen så har jag ätit min mammas super göda köttfärslimpa med potatis, brun sås, ärtor och lingon sylt :)
Sen så drack jag en kopp kaffe på morgonen hos David också ;)

Skype e cp...

Tjooooo bajsisar :)
Sitter at the moment hos David nu. Med Therese. Han spelar tv spel och hon äter. men det är nice :) så där lagom lugnt. Jobbade tidigare idag, 13-18. inte kul, så jävla mycket folk var det.
Igår så var jag på fest i Tullinge med Sophie. Det var lite skummt i början men kvällen slutade bra måste jag säga, mådde bättre i morse än vad jag trodde att jag skulle göra med tanke på att vi kom hem till Sophie vid halv 4 i morse ;) men men så kan det gå.
Nu ska jag vara världens bästa vän och ge therese sin masage som hon vill ha.
Pussen!

två flugor i en och samma smäll

Dag 2 – Min första kärlek.
Kan inte riktigt skriva något här för tyvärr kan jag helt ärligt säga att jag inte har träffat min första kärlek än :)
Dag 3 – Mina föräldrar.
Jag har två föräldrar, jag veeeeeeeet surprice ;) haha nej men ja min mamma heter Maria och hon föddes i gävle. hon är 42 år gammal och är bäst i hela världen, kan verkligen prata med henne om allt. :)
Min pappa heter Giorgio och han är 44 år gammal. Han är halv italiensk såå jag är 4e del för dom som inte fattar de då  ;)

dag 1, om mig själv


Jag heter Johanna Evelina Maria Tvinne Monti. Jag bor i stuvsta men jag bodde dom första 10 åren i mitt liv i Hammarbyhöjden. Jag är nu 17 år och är fyller 18 i December. Den 3e för att vara exakt :) Jag går nu i mediagymnasiet andra året för dom som inte visste.
ja de är allt jag orkar skriva om mig.. jo just jag är ganska lat ;)

Nu kör vi en sån här sak..

Dag 1 – Om mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 - Min tro
Dag 10 – Det här saknar jag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – Den här veckan
Dag 13 - Det här ångrar jag
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblickDag 1 – Om mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 - Min tro
Dag 10 – Det här saknar jag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – Den här veckan
Dag 13 - Det här ångrar jag
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 1 – Om mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 - Min tro
Dag 10 – Det här saknar jag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – Den här veckan
Dag 13 - Det här ångrar jag
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Liiista

visste ni att...


att jag vill ha - Pengar
att min senaste kyss - var på fyllan
att jag lyssnar mest på - musik
att jag pratar - väligt mycket.
att jag inte gillar - taskiga människor
att jag avskyr när folk startar - Prutt krig
att kärlek är - Bajs...
att jag gillar att - träffa mina vänner
att jag alltid kommer att - älska
att jag är hemligt förälskad i - Johnny Depp
att sist jag grät var - Minns inte
att min mobiltelefon är - min kontakt med omvärlden
att när jag vaknar på morgonen - vänder mig om och somnar om
att innan jag går och lägger mig - lyssnar på musik
att idag har jag - Pluggat
att jag just nu tänker på - Sophie.. ( pratar med henne nu)
att i kväll ska jag - FACEBOOK ALL NIGHT LONG
att i morgon kommer jag - Plugga..
att jag hoppas -
Att allt slutar suga


Har du:
Någon som förstår dig? Yes
Någon som du saknar? Kanske
Någon som du hatar? Nej... eller jo
Vem kramade dig senast? Sophie,camilla Therese
Vem pussade dig senast? Ehhh Therese
Vem ringde dig senast? sophie 
Vem ringde du senast? Banany
Vem var hemma hos dig seast? Therese
Vem var du hemma hos senast? Therese
Har du några kärleksproblem? nja..
Har du pratat med någon idag? jaaa
Har du gråtit idag? neee
Har du skrattat idag? jaaaaa

Jag:

Är singel? yepp..
Svär ofta? neeeej, hehee lite vanligt kanske
Sjunger i duschen? OM jag gör
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? neej
Skrattar åt dina egna skämt? alltid, dom är bäst ju?
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis?
Ja

Har du:

piercingar? öronen... 
Syskon? Tvåå
Jobb? Jepp.. cooop brääh
För många vänner? Nej
Rymt hemifrån? nej
Färgat håret? ja för ofta...
Bra självförtroende? duger
Sagt "jag älskar dig" till någon? vänner.
Varit kär? nej det skulle jag inte säga..
Gjort något olagligt? japp.
Somnat i skolan? hah ajaaa
brutit ett ben? lillfingret..
Tappat bort mig i min hemstad? haha jaa
Sett en fallande stjärna och önskat? jappp
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? för ofta
Smugit ut utan lov? nja jaa förut längesen
En hemlighet som ingen annan vet? Ja
Sovit en hel dag? Haha om jag har, älskar att sova
Somnat gråtande? ja.
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? haha tyvärr..
Blivit generad inför folk? ja de är klart
Varit kär i någon utan att säga det till personen? inte kär.. men intresserad
Ätit musslor? nej..
Varit på en festival? nepp
Haft ett förhållande i under en månad? nej
Blivit kallad player? haha gud nej
Färgat ditt hår svart? Jaa... tyväääärr

Vad:

Längtar du till mest just nu? pengar och sommar 
Ska du göra i helgen? jobba..supa
Har du för kläder på dig? linne och strumpor..
Gjorde du igår? plugga ....
Ska du göra i sommar? utomlands med flicksen och boyyzen
Åt du senast? semla
Har du för mobil? Samsung
Vad köpte du senast? Apelsin Mer




Hair

Mitt hår innan och efter jag har färgat :)
heheh den till vänster är old om ni inte fatta de, blev lite för ljust för mig i början, men jag vänjer mig varje dag :) Pussen!

RSS 2.0