for the first time

åååååh guud kan inte fatta att det bara är en vecka kvar nu tills vi åker. Känns som att det var förra veckan som vi sa ååh de är bara tre månader kvar :)) Sjukt skönt det kommer bli!
Jaja varför skriver jag så sent för? har absolut inte haft tid. Har städat och pluggat hela kvällen. Eller städat och provat kläder mest då. Det var inte så mycket plugg förutom att skriva anteckningar till ett prov så det är chill blev nyss färdig med de! Skulle skirva en uppsatts som ska vara klar i morgon men jag hoppas att vi har lektionen på den också. heheh annars är jag körd.. I morgon är de också min sista skoldag! UNDERBART SEN ÄR DE SOMMARLOOOOOOOOOOV! heheh jaaa jag är skiiiiiitaglad!
Nej nu sommnar jag snart!
Pussen!
två männiksor som är såjävla störda men passar så jävla bra ihop! Älskar att vara med er! :D

29/5

Nu är de folk som har klagat på att jag inte skiver så de är bara att sätta igång igen (:
Sitter just nu trött som fan efter ha jobbat hela helgen och kollar på sex and the city (btw thes! jag vill ha din box snart)
vad som har hänt de senaste dagrana är inte så mycket. Tältade med Sophie och pimpim i fredags så jävla ovaärt. hårt och kallt. kunde gjort typ 1000 roligare saker. sen har jag jobbat och sovit.
Går ti skolan två dagar till nu sen är jag ledig! UNDERBART!

Hey you

Intressanta dagar har det varit de här senaste dagarna. Har gjort en massa bus! hehe nej inte direkt. Skulle tälta med Sophie och Patrik i onsdags men vi hade inget tält så de blev att vi hängde i tullinge hela kvällen natten och sen sov allihopa i Sophies lilla säng. Det var inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. :)
Vi alla vakande av mitt alarm vid 8 skulle till skolan vid 12 för att jag skulle göra ett prov som jag inte alls hade pluggat på så jag sjukanmälde mig så drog vi och käkade subway (♥) istället och sen hängde på biblioteket. behövde böcker till Grekland!
Och idag så har jag prov igen, och igen jag har inte pluggat så bra. så jag funtar på att skjuta upp det till på måndag istället så jag kan plugga lite mer och käka med sophie istället :) heheh
Kvällen så ska jag kanske tälta med Sophie och Patrik i stället och förhoppningsvis några till :P men allt beror på om de ska regna hela dagen eller inte.
Ska forstätta plugga lite nu, sen ska jag börja göra mig vacker.
Puss
Från när jag var på Mallorca för några år sen. Gud vad jag längtar till Korfu nu!!!!!!!!
Usch.. lugg hade jag ):


coola brudar

Tur att dagen blivit lite bättre än vad den var innan. Visst jag har äckel människor i min klass men de gjorde inte för jag fick middags dejt med mina tjejor idag! Så de blev soft. Duschade nyss gjorde jag också så jag sitter här princip naken och skirver. HEHEHEHEHEH ;)))
Ska sätta mig snart och plugga lite småföretagande som jag har prov på torsdag i. fick instuderingsfrågorna idag så de är awesome.. :)

Mobilblogg

Hann inte i tid till filosofin idag iaf fast jag försökte. dåligt av mig jag vet. men det är sånt som händer. sitter just nu och har småföretagande med min störda klass som är mer störd än vanligt. som att det ens går. en tjej har med sig sin kille och jag tror knappt att det går att Strula mer än vad dom gör just nu? lite äckligt faktiskt. om man ska säga något helt annat så är det två veckor kvar exakt idag tills vi åker till korfu och jag är lite orolig för det här med vulkan utbrottet och askmolnet just nu. kommer spränga island om jag inte kan flyga.

Det blir bättre

Spännande dag blev de ju trotsallt.... inte. Haha inte gjort ett skit. Skolan sen stannade jag kvar och plugga lite som jag gör varje måndag. hem. äta och sen så drog jag en cancer grill med Therese. Myspys men jag tror ändå att jag brännde mig lite.
Sova ska jag göra snart, måste komma i tid till filosofin i morgon. har prov nästa vecka såå.
Men först en dusch..
Pussen!!

who's gonna save the world to night

Goooodmorgon!
Blev väckt vid halv 7 idag i tron att jag hade försovit mig, men sen kom dom på att jag skulle upp vid halv 8. Då blev jag lite ledsen. Men fast jag blev väckt en timme för tidigt så låg jag och drog mig lite förlänge iaf. Det är väl bara sånt som är typiskt antar jag.
Men sen har jag tänkt på en sak också. jo att på morgonen så har litte anikte svullnat upp lite. de händer dom flesta efter att de haft en god natts sömn. och de händer mig. Men de var inte dit jag ville komma utan att jag vill ha läpparna som jag får då naturligt. Det skulle bli så jävla bra då. Fan vad snygg jag skulle vara då ;) hahah
Det var väl allt jag ville dela med mig av denna morgon. Ska snart rulla ner till bussen för en uuuuunderbar dag i skolan. men först en vacker bild på miiiiig :D

Party

Jag är helt slut! Var ute på äventyr igår. Inflyttningsfest i solna hos Marcus med Sophie, angelica och hennes boys :) Super trevligt vra de och vi ramlade in hos Sophie vid kvart över 5 i morse. Underbart! Det är så de ska vara. Mår sådär lagom bra idag. härlig huvudvärk och sånt.
Nu är de bara 7 skoldagar kvar! Det kommer kick-as när man får sommarlov, men de betyder också att jag kommer vara fast framför plugg hela veckan nu för att få in det sista.

morrrrrn

godmorghon!
haha jag är sen som vanligt till skolan. Sitter i sängen helt förvirrad om vad jag ska göra. Så jag tänkte att det var ett prefect tillfälle att blogga! Vette fan vad jag ska göra idag, men ni får en bättre uppdatering i kväll.
Pussen!
BTW!!!!! 19 dagar kvar!

18 maj

godafton!
Haft den ur härlig dag idag vilket behövdes! Jag började 11.15 i stockholmsmässan vilket betyder att jag gick hem
ifrån vid 10.40! åhhh kärlek på de, nu vet jag hur de känns för folk som bor nära sina skolor! gick till typ 12.30 och sen så mötte jag upp Therese åke till fruängen köpte jordbubbar och sen mötte david. Drog en bio på kvällen gjorde vi också. Den nya Pirates of the Caribbean. Soft film!
dålig bild men skiter i. Hade på mig min nya långklänning.
ääääääääälskar den!

jag är för full, du är för ung

Tjosan! Härligt regn det är ute måste jag säga! alla älskar ju regn.. eller?
Igår så var det idrottsdag i regnet, fett värt var det. Kom dit vid 8.30 och jag hade gjort mina två grenar klart vid 9.30. Men då sa dom att man inte fick gå utan fick närvaro i slutet av dagen. Så Vi stod där i totalt ösregn och blir blötare och blötare och tillsist när dagen var slut så visade de sig att man fick närvaron när man hade deltagit i två idrottsgrenar.. arg blir man då. Hem och sov gjorde jag sen!
Idag så försov jag mig sådär 3 timmar. kom till lunchen och sen varit på morderna och kollat på foton. kuligt värre.. Ska leta vad jag ska ha på mig nu. Pussen !

mitt hjärta blöder


i'm back elleeeer?

ojoj long time som vanligt! Sitter hur nu i vardagsrummet med fötterna på bordet dricker cola och kollar på hockey vm! :) trevligt var det tills för tvvå minuter sen då Finland gjorde 1-1 :/
Jobb,jobb,jobb och lite alkohol har den här helgen bestått av. Först jobb 11-19 igår och sen hem till david och efter de så mötte vi linus och alex och hade mycket skojj skojj. kom hem till sophie vid halv 5 i morse. och idag jobbat 12-17. så jag är så där lagom trött nu.
I morgon blir de idrottsdag och sen plugga! två veckor kvar snart!!1 wiiiiiiiie!

orkar inte

Tänkte bara skirve så ni vet att jag lever. Jag lever nästan.. är cp sjuk så de är ju inte så bra. har inte tid med de nu egentligen.. men men inte mycket att göra åt de.
sitter nu i soffan sov till 1 och kollar på tv. ska äta lite frukost snart och sen plugga lite.

vamos a la playa

Tjosan i trosan!
Idag har jag varit en duktig flicka och har hjälpt min pappa med att åkka fram och tillbaka till tippen några gånger och slänga löv och skräp. Sen har jag lagat mat! Lite duktig känner mig. men var lite tvungen när dom klagar på att jag aldrig är hemma, vilket är lite sant. men men what to dooo.
Ska snart hoppa i duschen får se vad kvällen bjuder på. inget speciellt tror jag.
Puss!
bild från halmstad..

Lazy song

Så jävla grym låt och video är allt jag säger. haha älskar Bruno Mars. Så söt!

sounds of fiesta

looong time igen som vanligt. Sophie klagar på att jag inte skirver så jag tänkte göra de nu. YAAAY!
Ligger i min säng och har precis kastat bort en och en halv timme av mitt liv på den dålig film pga sophie. hahah  eva och adam... inte okej!
Veckan har gått segt men jag har filmat min domumäntär och inte gjort ett skit typ. haha underbart. Nej men häng med therese som vanligt typ.
I morgon är de redan fredag. Ska ha engelska nationella och sen träffa stella på en fika. Får se hur kvällen blir.
Puss

mmh

Om jag fick välja två killar från sverige att ja typ ligga med som en är artist och en som är skådespelare så är de inte alls svårt att välja.
Måns Zelmerlöw och Joel Kinnaman. Två riktiga mumsbitar. ;))))

kompis de går bra nu..

"Johanna bloggar som hon ska. Det går bra nu." ..... eller?
HAha nej men jag vet att jag suger på att blogga men ibland pallar man inte. haft en fett chill vecka tänker inte redovisa den exakt vad jag har gjort hur många andetag jag har tagit och såå. men har hunnit med ungdomsmotangingen, therese och sophie. fira simon 20 år!!! och så har jag jobbat hela helgen plus valborg i enskede med myspysiga människor. Blev sådär lagom mycket att dricka och en såndär lagom huvudvärk i morse ;) ahaha yeah!
ska försöka göra något av kvällen som är kvar, bli av med min huvud och mag värk är nog omöjligt just för att de har varit hela dagen, men något ska väl göras. :)
Puss

RSS 2.0