Good morning New York

Hellu hellu :)
Trött som fan är jag nu men det är okej. Skola idag som vanligt men jag hade rörlig bild hela dagen. eller film kan man ju också kalla det. Kul som fan var det. Men efter så var det personal möte på coop. det possetiva med de var att jag kunde köpa godis :) extra pris så det är feeeeeeeeet billigt ;)
Idag bakom allt kul i filmen och sånt har det varit en skit dag, mått cp piss, var hungrig som gick över till ont i magen så jag inte kunde äta det jag ville. Slutade med att jag åt äckligaste tunnbrödrullen men skagenröra... jag vet det låter fett mums men dom hade i äckel potatismos i det.. ELLER HUR?!?! vidrigt med varmt potatismos och kall skagenröra.. Så på grund av den så mådde jag illa och kunde inte äta upp så det hela alltet slutade med kaffe och cigg i solen med Kamilja. :)
Nuuu ska jag sätta mig och fixa klart med min musik och min 1 kilos påse med godis och sen sova :)
kör en dagens outfit när vi skriver långt också.
tröja - h&m´s garden collection
kjol grej - h&m
och en härlig vårbild när vi hade vår mys paus :)

Blogging på stellis iPhone

Hej hej sötisar :) sitter på min vän stellis golv och försöker övertala henne att skaffa blogg! Tycker att hon ska blogga för att förgylla min dag. Vet att det var ett tag sen jag skrev men jag har haft en paus i hemlighet :) skolan har dragit igång igen nu och det känns bättre än vad jag trodde att det skulle göra, känns liksom som att nu gör jag något vettigt om dagarna igen. JOHANNA PÅ G!!!

awesomeness

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR ER! Ni är grymast i världen och gör min dag, Korfu med er kommer bli legen..wait for it...dary

you taking me higher

Gooooodmorgon!
Eller Jag har varit vaken ett tag men iaf.. Idag är det Onsdag och idag gäller det! Det är idag vi ska betala det första på våran resa! Så från och med idag är det helt klart med att vi ska åka den 7 juni till Korfu! Det kommer bli så jävla grymt!
Innan det så ska jag hinna säda mitt rum och garderob lite.  Ser förjävligt ut här inne.
Pussen!

hard work

Ibland blir jag så trött på mig själv.. Jag vet vad som gäller för att jag ska få åka utomland i sommar. Att jag ska ta tag i skolan och bli klar med mina uppgifter som jag är efter i. Och om jag klarar det så får jag också mina sista pengar. Man kan ju tycka att det är tillräkligt med motivation för att bli klar med som 7 arbeten som är kvar. Men ändå så kan jag aldrig lyckas plugga. Jag är ensam hemma och ska plugga.. men det misslyckas alltid. Idag var det att jag hade en jätte jätte bra film på datorn som jag ville se, i morgon blir dte väl att jag är trött och sover bort hela dagen. Jag orkar inte mer. Jag behöver ta tag i mig själv nu. För annars så kommer jag se mina två vänner åka utan mig. Eller ännu värre.. jag kommer behöva gå om tvåan.. Fyfan. tvåan är seriöst den värta årskursen av gymnasiet. Skit äckligt cp mycket att göra. Och alla uppgifter är om att analysera och skriva om vad man själv tycker och äckliga saker som de. Men wtf? jag är inte sån. Jag suger på att analysera och skiriva vad man själv tycker du finns det inget rätt och fel.
med det här inlägget vill jag inte säga någit till er., utan jag vill bara påminna mig själv lite om att det här är faktiskt viktigt. Skolan är vikltig. Och lova mig själv.. Inget skolkande och kommer efter i trean.. om jag lyckas komma dit.

Sova är för mesar... Eller?

Haha jaa jag kan inte sova.. Eller jag har inte riktigt försökt. Snodde tredje säsongen av How i met your mother av simon igår och la in den på datorn så jag har legat och kollat på de nu. Och som vanligt så säger man "ett avsnitt till sen ska jag sov" och så vips så är klockan 4 på natten!
Jobbade i dag.. eller igår.. det var ganska jobbigt. Har fortfrande hosta, men de var bara att suck it in och köra. Gick ju bra. såååååå.....
nej fyfan, nu ska jag sussa..
Nattis :)

jobba

Godmorgon.
Jag är uppe "tidigt" för att jag ska jobba. Fyfan.. Orkar inte, känner mig fortfrande sjuk, men jag behöver pengarna så jag har inte så mycket val. plus att dom fuckar ur om man sjuk anmäler sig nu.
har jag tur så är de inte mycket folk. Men de är det säkert.
hörs när jag kommer hem. om jag lever då..

19 mars

Godmorgon.
Jag är fortfarande sjuk. Jätte jobbigt. och Jätte tråkigt. att inte ha något att göra. Var hemma hela dagen. Elller nej inte hela dagen, jag åkte till coop med mamma också. haha.
Men jag plugga och sen på kvällen bakade jag cupcakes för första gången. jäääätte roligt  var det, kul att sitta och pilla och så. :)))
idag ska jag plugga eller städa min graderob. har inte bestämmt mig än. Men vid 7 ska jag gå och mötq mamma och köpa sushi och sen gå hem och bara ha en mys kväll med henne. vill kunna jobba i morgon..

paus i plugget för att mysa med en vän


17 mars

Hejhej, Eller host host.
Hostar fortfrande som ett cp men jag har ingen feber längre iaf. Vilket är skönt.
Gick upp tidigt i morse för att jag och Kamilja skulle in till skolan och plugga, men när jag kommer till fruängen precis gått på tuben får jag ett sms om att hon är sjuk. Det var bara att gå av igen och åka hem, lite jobbigt kanske. Just för att jag inte kan andas när jag går. Men det är okej. Jag är inte bitter.............
Yeah så ser de ut nu, har cola, halstabletter och min suuuper söt rosa minidator. Nu jävlar ska det pluggas!
Pussen hör senare när jag är done!

Wait

Med den här låten så säger jag godnatt!

Om du lämnade mig nu

Febern ökar, hosan blir värre och halsen ondare. Det är min vecka det här känner jag.
Kom aldrig fram till slutet på kvällen igår kom jag på. Efter bokning av resan så mötte vi upp Sebastian och Max och satt och pratade med dom och hade hur trevligt som helst. Och då visade det sig senare att dom hade två extra biljetter till förhandsvisningen på I am nummer four! Skit nice var det. Den var hur bra som helst, hah ganska många "hoppa till" scener men det var okej.
Nu ska jag hitta en film och mysa till innan DH börjar.
Får se om det blir mer ikväll.
Poss
ooooooooooldie

i'm not afraid

Heeeejsan :)
Kom hem för några minuter sen från skolan. Skulle ha suttit kvar men jag mår skit dåligt så jag orkade inte det. Har åka på en liten förkylning, snorar, har ont i halsen och har en cp jobbigt hosta. Det gör så jävla ont att hosta. Så jag försöker att låta bli men det går inte och det liksom river i halsen. Så jävla jobbigt. Men jag antar att jag får skylla mig själv lite, sov hos Therese i helgen ju som sagt och hon var sjuk. Kan inte klaga så mycket då för att jag drog på mig det själv. Men iaf, man mår bättre när man får klaga.
Igår så var jag ledig som vanligt, chillade gaaaalet hemma ett tag och sen så drog jag in till stan, chilla lite, sen mötte jag upp Therese och så fixade vi en ny resa. Haha japp ni läste rätt. Vi har ändrat oss. Istället för zakynthos den 14 juni så ska vi åka till Korfu den 7 juni iställt. Vi tjänar så jävla mycket på det. Det är en all inclusive resa i en vecka. Så det behövs inga mat penagr. NICE!
Nu ska jag sova lite. Hoppas på att jag blir bättre.
Pussen

sug min feta korv

Jag vet att bloggen blir lite sämre på helgen men så kan det gå. Jag gör fler saker då. eller haha ja lite mer än vanligt. Skulle inte kalla det fler saker.
Har precis noppat mina ögonbryn. ahah careface på det men iaf. Tror att dom blev bra.
ÅÅÅÅÅÅH jag orkar inte blogga.
FUCK THIS!

13 mars

Hejsan Hejsan.
Spenderade natten hos sjyyykliingen Therese i natt. Hon ville ha sällskap och jag ville inte gå ut i kylan. Köpte med mig chips och choklad till henne i går som vi satt och mös med till melodifesivalen. Lite ledsen är jag för att Danny inte vann som var helt klart den bästa där. Men what to do, What to do? :)
Vette fan vad dagen erbjuder. Men jag vet att jag ska gå med Therese och Davido och köpa pizza. Ont i nacken har jag också. Kul.
Pussen

världens bästavän

Hej och hejdå :)
Ska kila över till Therese och vara världen bästa kompis. Hon är sjuk och jag tänker köpa med mig gottis så hon mår bättre.
Pussen

Godmorgon

Tänte uppdatern inna jag måste springa till bussen. Förjävligt väder är det ute. Vill verkligen inte gå ut. Håret ser ut som ett cp idag men dte gör inget. Jag är nämligen lite taggad på att gå till skolan idag. Vi ska vara i mörkerummet och framkalla bilderna som vi tog i Tisdags. Har alltid tyckt att det är roligt att framkalla.
Måste springa. Bussen går om 20 min.
Pussen

härligt

Helt slut är jag nu. Tränade inte så länge i kanske en timme. Men den timmen körde jag HÅRT!
Mamma och jag har berstämmt att träna vaje onsdag och kanske någon mer dag i veckan. Vill/ska gå ner 20 kilo.
Och jag ska lyckas. Vilken betyder, hejdå onyttig mat,cola och red bull. Det här ska gå!
Jag är verkligen motiverad nu. Och dte är skönt !!

Today

Såååå snygg är jag när jag ska dra och träna.
Byxorna är tro det eller ej från ikea ;) Linnen från H&M.
Mår betydligt bättre nu. Ska ta hand om min disk borta tänderna och sen kila.
Hörs när jag är helt slut och svettig.
Pussen <3

10/3

Hejhej :)
Hur mår ni idag? Jag mår ganska bra, trött är jag, och stressad med plugget.
Idag ska jag åka in till stan och träna med min mamma. skönt ska de bli.
Sen vet jag inte vad jag ska göra. Sova typ? Är trött hela tiden. I morgon är det fredag också. Vill ut, så någon som vet något, Hör av dig! hahah

Love is just a game

Inget skrivandes idag.. Har inte pallat. Mår skit tror att jag är på väg att bli sjuk. Lagom kuil till helgen liksom. Men men what to do. Jag gör som jag alltid gör när jag blir sjuk då jag inte vill, Jag låtsas som att jag inte är det. Det har aldrig funkat och blivit bättre men någon gång ska ju vara den första :)
Blåser orkan ute så det låter som fan, med det sagt så ska jag hitta min ipod, och stoppa in hörlurarana och sussa.
Natti

Fields of gold

God kväll.
Mitt glad humör försvann minuten jag gick in igenom min egna dörr. Fyfan vilket dårhus man bor i. Vill flytta NU NU NU NU NU NU NU!!!!!!
Resan strular och jag vill inget annat än att försvinna just nu. ÅHHHHHHHHHH orkar inte. Vill bara ligga som jag gör nu med en semla kolla på brudklänningar och lyssna på Sting.
Med detta sagt säger jag godnatt.

big, pink and wonderful

Tjoooosan :)
Tre timmar var jag i skolan idag, Therese var med mig hela dagen och det var till och med en rolig dag idag. Studion hela dagen. Fotade med en Hasselblad bara. Så jävla coolt. Svårt var det också.
Efter det så gick vi runt fnittrandes och kollade på saker. Skor mest. Önska drömmar är de ;)
Just nu sitter jag i Therese rum kollar på sex and the city. Awesome är det. FAAAAAAAST en sak som är ännu mer awesome, är att vi typ har bokat våran resa till Zakynthos :D SÅ JÄVLA GLAD!
pusssssssi

Tatueringar

Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag har gjort två tatueringar. Japp. två.
En på handleden och en nedanför tros kanten. Tänkte visa dom :)
Den första, Tre prickar på handleden. Jag och två till människor i Sverige har en likadan. Therese och Sophie. Dom står för det tre musketörerna. Det är vi.
Otydlig bild men jag palla inte. Det är ett hjärta som Therese har ritat, hon har ett som jag har ritat. Mycket nöjd med själva hjärtat, men jag ska fixa till det när jag fyller 18. Tatueraren var bra men inte den bästa.
P.s nu ser ni hur stooor min tröja är ;)

8 mars

gooood morgon :)
Är på betydligt bättre humör idag. Vet inte riktigt vad som hände igår. Arg var jag, och trött. Haha Tur att Hey baberiba finns som man kan ligga och kolla på.
Tisdag idag jaa... Och efter som att lovet är slut så ska jag till skolan idag en snabbis. Men itid kommer jag nog inte. Håret ser ut som skit och jag börjar halv 9. Omöjligt att hinna till det. Men jag får ha med mig min Therese idag också. Vi ska gå i nacka forum efter såå det är nice!
Så här fint är mitt hår när jag vaknar på morgonen och har tvättat det dagen innan. Kuuul tar bara hundra år att få ut. kortare blir det också.
Men nu ska jag springa.
Pussis

someting

Seg dag idag. Pallade inget. Mår dåligt, orkar inget alls. ska duscha nu och sen dö igen.
skola i morgon. blä. hörs

.

nyvaknen.lever inte för tillfället. orkar inte.

mobilbloggning på g

Tjosan :) sitter just nu på café 60 med Sophie och Linus för tillfället. Mys mys. Tänkte bara visa att jag lever. Hatar att skriva från soffan mobil. Puss

I love you more then i did before

Nu ska jag kila iväg i regnet. Vet inte om jag är glad eller ledsen för att det regnar, snön förvinner, men man bli fett blöt. Haha det blev inte bara jag och Soffan som åker, utan troligtvis Therese och några till, vi får se.
Pussen hör när jag kommer hem.
skit i facet,
men jag har på mig detta idag :)
kör litre chill mode.

Jag skrattar idag

Godmorgon :)
Hur står de till? Jag mår ganska bra, fått sova ganska länge så det är nice.
Fredag idag och jag tänkte köra en tredje gången gilt och åka in till stan med Sophie. Ska köpa en jacka och lämna tillbaka ett par skor som har gått sönder. Så det är nice.
Mitt nya super coola nagellack som jag kom hem med igår. Skit coolt med silvriga naglar. Sen så ser ni också min hedenhös tröja som ja.. är grymt förliten egentligen men jag hittade ingen annan i går kväll så jag tog den. hahah
Men ska skynda och fixa klart mig nu så jag kommer iväg någon gång, tråkigt att det regnar idag bara :(

skumbanan

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :D
Jag vet att jag inte får varea uppe så här sen men jag täönkte att det är ju lov och ni har inte fått läsa vad jag har gjort idag så tänkte skriva en lite kortis ;)
Dagen har bestått av att jag vakande upp brevid en Sophie.. vilket var okej, men fyfan vad hon var jobbig i natt. Hon låg tre centimeter från mitt aniske och snarkade. Jääätttte mysigt måste jag säga. Nej men vi gjorde oss klara på rekkord fart och mötte upp Stella för en tripp på stan. Lite myspys.
Sen drog jag hem färgade hennes hår, Hoppas de blev bra?
Och senare på kvällen så var det tänkt att det kanske skulle bli utgång, eller hoppades på det. Men nej, Jag och Therese drog till liljeholmen, väntade på att Sophie skulle sluta jobba mötte upp Sebastian och chilla där ett tag, drog sen till donken i kungen kurva, dit David joinad oss och sen så drog vi till Fruängen efter att ha missat sista bussen hem.
Sååå nu undrar ni säkert hur kom Johanna hem då?
joooo ajg fick gå från måsvägen. Lite smått läskigt sådär, emn jag hade ju telefonen men mig så jag överlevde.
hahah sluuuuuut på vad jag skulle skirv, har varit hemma en timme lite drygt. och nu ska jag sova. fyfan avd jag längtat efter min säng, bara jag i den.
Puss hörs i morrn ;)=

kalle anka täcke och nytvättat hår

Hejsan hoppsan.
Jag försökte att skriva tidigare men blogg.se fuckade ur så det gick inte, Blev fett ledsen då :)
Dagen har bestått av stan med Sophie :) Blev så att vi åkte in för att hon skulle lämna tillbaka ett par skor, men de slutade med att vi gick runt där i några timmar.. Haha provade klänningar och bara tog de chill. En fika hann vi med också :) Jag kom hem med en ny bikiniöverdel. Så det är nice.
Sen drog vi hem til henne fixa saker sprang till bussen och spenderade en timme vid coop. Fyfan vad pinsamma vi är.
Mys kväll hos mig har vi nu iaf med disney filmer och Eclipse.
Pussen
Min nya älskade skjorta. Hade den idag. fyfan vad jag älskar den. Fler skjortor måste inskaffas, dom är underskattade.

1 mars

Hejhej :)
Sitte just nu på Luleå flygplats med Therese. Japp ni läste rätt, vi fick tråkigt så vi bestämmde att åka till Luleå över dagen. Haha nej men Vi sk ahämta en av mammas tusen katter ;) Såå nu ska vi sitta här till halv 8 då planet hem går igen. Nice Nice ääääälskar stället, gubbar som slickar salt i handen, guggar som glor, dyr flygplats mat, det är precis som det ska vara.
MEEEEEEEEEN nu ska ni få höra vad som hände på Arlanda. Jag och Therese stod och skulle köpa en dricka dåååå en kille och hans kompisar tränger sig förbi oss och säger ursäääkta. men sen så vänder han sig om och börjar prata med oss, och när vi tittar upp på han och han kompisar och också sår där och pratar såå ser vi att det är ingen mindre än OSKAR LINNROS!! Haha helt sjukt, vi stod och pratade med dom i kanske 30 min sen så var vi tvungna att springa till vårat plan. Haha lite coolt att Oskar Linnros och hans vänner raggar på en. Nu en sak man kan stryka på att göra innan jag dör listan ;)
Nej men nu ska jag tydligen hjälpa Therese att plugga, ska göra lite själv också.
Hörs när jag kommer hem.
Pussen

RSS 2.0