Don't be a fool

Sitter i soffan och tar det lugnt just nu, med en blöt ahnduk på huvudet, vågar inte riktigt kolla hur mitt hår blev, hgade lite för lite färg.. men men hoppas de blev bra.  :)
Och jag vet fan inte vad som har hänt med min text, men jag orkar inte fixa de nu sååå

Love lift us up where we belong

Hejhej
Jag vet att uppdateringen inte har varit varje dag dom senaste dagran men det har helt ärligt inte hänt något :P
Fredags så satt jag hemma, drog och sola med Therese och sen var jag hemma hela kvällen och kollade på film och åt glass (♥) Sen lördag uppe med tuppen för att vara en lördag. Hahah nej men 10 sen hjälpte jag till med att ta bort julbelysningen.. haha ja vi hade kvar den tills i helgen :) Sen så solade jag igen med Therese ( ja vi satsar på att få hud cancer till sommaren) och sen så tog vi de chill @my place och sen mer chill @ her place. Sen drog vi till David och chilla ännu mer @ his place. :)
Och idag kära söndag som suger... Har städat lite, ochj nu ska jag torka mitt hår och sen färga det. :D YAYYAYAYAY
Hörs sen sötisar.

..

Jag mår piss...
Har en cp känsla i magen som gör cp ont, skiit jobbigt. Dör snart tror jag..

To the sky

Hejsan :)
Jag om nyss hem från skolan. Eller skola och skola. Vi sprang runt vid slussen och söder och fotade saker, och sen så var vi på foto utställning, Så det var en helt okej dag. Är ledig som vanligt i morgon så då ska jag nog plugga lite kanske, och sen blir det nog sola. NICE!
Detta slängde jag på mig idag :) plus ett par knähöga gråa strumpor som inte synd :)
PSPSPSPSPSPSPS armbandet är nytt :)

puss

Gooood morgon :)
Hur står de till med er en sådan vacker dag som denna? Med mig är det bara bra. Lite trött och helt otaggad på skolan men men så kan de vara. Börjar inte förens vid 3 men i alla fall. Vill inte gå :(
Jag hade helt seriöst heller gått och jobbat än att gå till skolan. Haha
Tror att jag ska i morgon eller i kväll ska fixa lite med designen här på bloggen, ändra text och kanske färg. jaa vem veeet :)
Ska börja fixa mig lite nu, bussen går vid två. Så puss på er!!

Allt och lite till

Hejsan hoppsan :)
Nu är jag glad och ren. Kom nyss ut från en efterlängtad dusch :) Skiiit skönt var det, men tydligen så gillar inte folk i min familj när jag sjunger i duschen? fattar inte varför, jag som har en sån vacker röst :)
Träffade Therese tidigare på kvällen och var och sola med henne, sköönt som fan var det men nu känner jag att rödheten kommer lite, kliar lite på kinderna, inte bra inte bra asså.. Men men så kan det gå..

http://publishme.se/851280/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body

Så här söt är min kattunge just nu, Fast hon gör det väldigt svart för mig att skriva. Men det är okej för hon åker från oss på fredag, kommer sakna den lilla skiten, hon kryper alltid ner i min täcke på morgonen och lägger sig jätte nära mig och sova, HUR SÖTT ÄR INTE DET?!?!?!

Haha aja nu ska jag nog bädda rent i min säng, Skönaste som finns med nya lakan och ny rakade ben. 
Fred ut!


PARTAJ

Hejsan hejsan :)
Sitter på min feta röv i soffan just nu med en katt på knät som tittar på mig min gos ögonen :) hahah Ledig idag så jag ska ha pluggat men det har inte blivit av än :P Har suttit inne på hm sida och kollat på saker, har beställt två par jeans för 100 kr styck ;) de e niiiice :D
haha mne mne ska sätta fart nu :)
pussen!

Party size

God kväll sötisar :)
Jag har haft en fett chill dag idag :) vaknade och sen drog in till stan med Therese. Där hittade jag en skol grej, pennor, och ett armband :) Sen så var det skola halv 4 till helv 5, sen drog jag och handlade med mamma och pappa. sprang in på lindex hittade en skjorta :) glad blev jag då :) nej nu ska jag nog krypa ner i sängen och kolla på oc :) har precis sett klart på 3e säsongen. Gråter alltid lika mycket när Marissa dör :(((
aja natti <3

24 / 1

Hej och Godmorgon!
Sitter i soffan och käkar chips och pluggar... Eller jag ska snart plugga. Haha!
Jaaa, helgen har varit helt okej. Fredags så var jag med Therese,david,sophie och Linus. va hos david käka donken sen typ drog jag hem! Lördag så var jag på bio med sophie, vi såg Love and other drugs. Skit bra var den :) Jätte kul. Sen igår så var jag och jobba, samtidigt som Therese så det var okej. Sen blev de en kebab med david och oskar. Haha det är nice!
jag vet inte vad jag ska skriva, bla bla bla bla...........
aaaaaaaaaaaja hejdå!

"vilken dag är de idag..?" "jag vet inte"

tjenis penis :)
Sitter just nu i therese säng och blir kliad på ryggen. SKÖÖÖÖNT!
ska sova här om ni inte fattade de ;) hahah men ska upp med tuppen iaf och åka hem och plugga. lite duktig måste man ju vara :)
aaaaaaaaaaaaaaaaaja bajs

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

AAAAAAAAAALLÅ :D
ska snart röra mig till skolan, tänkte bara skriva lite till innan jag gör de :)
hah jag kan faktiskt vänja mig med att börja två på dagarna. haha jag hart hunnit duscha äta frukost, spela ds och kolla på två avsnitt av oc. sååå jag kan absolut se att mina dagar så här :)
therese möter mig efter skolan så ska vi till sickla.
ska röra på mig nu.
Pussen!

goooodmorgon!

Godmorgon :)
Det måste vara er lycko dag för jag hinner blogga på morgonen :)
haha börjar vid två så jag hade nog fått en smäll om jag inte hade hunnit. Såå vadhänder idag.. ska duscha snart och vid 1 röra mig mot skolan, sen såå ska jag möta sötisen Therese för typ en fika i huddinge eller något annat mysigt :) är ledig i morgon såå vi får se vad som händer i kväll.
duschen nu!
fyfan vad jag var cool för typ ett år sen!

snow cake

God kväll på er!
Har varit på väg att skriva idag men de är alltid varit något som har stört mig på något sätt :)
Har som sagt varit ledig idag. Men jag var uppe vid 9 och pluggade lite. Vid två insåg jag att det var fint väder så jag gick och handlade till middagen. Hahah men typ så fort jag gick ut så försvann solen. Typiskt min tur. I morgon börjar jag vid två och kommer typ vara i skolan en timme. Så det är nice, funderar på att tvinga mamma att träna med mig innan :)
aja ska kolla på big bang theory nu, haha det är bäst!
pussen!
gullig bild på mig..................

tisdag

tjeenare ;)
Sitter just nu i skolan och har slutat. haha jaa jag började vid 9 och nu är jag klar. Vi ska bara söka praktik dom här första veckan. Sen blir de jobbigare. Fast jag är ledig i morgon igen så jag överlever.
Nej men nu ska jag hem,. köper nog med mig lite mat :) hehe
Pussen!

snyggiz

Hejhej på er sööööta! :D
Känner mig så jävla bra idag :D Vakande inte allt försent. 8.. av att Therese ringde mig, då gick jag upp och började plugga direkt. vid halv 12 var jag klar med två arbeten och då tog det lugnt ett tag. Sen bar de av till Huddinge för att följa med Therese till tandläkaren, (måste göra de, jag jag vill att hon ska med mig när jag ska dit 9 på morgonen, så nu har jag något att skylla på (;  ) jaa och sen så var vi onyttiga i parkerings huset, satt på marken och hade picknick med mat från donken ;). Sen kom de duktiga, vi åkte och tränade, Hurra på oss. Nej fyfan jag ska komma igång med träningen nu. Vill vara lite snyggis när jag åker utomland i sommar med tjejorna och boyzen!
ajaj nu ska jag dricka upp mitt kaffe och hjälpa min maaammi
Pussen♥
fick en riktigt snyggis bild på min snyggis idag :D

bästavän!

Jag kan säga tre "ord" och alla ska då veta att dom här tre "orden" är det som beytyder väldigt mycket för mig.
Therese Cehlin Jansson!
Du är den bästaste tjejen i hela vida världen. Jag har känt dig underbara människa i snart 7 år, och vi kanske har haft tre stora bråk. betyder inte det ganska mycket? jo förfan de är klart det gör. Det betyder att de inte finns bättre vänner än vad du och jag är.
Jag kan inte vara med dig i tre minuter utan att ha skrattat eller mått bra. När man tänker tillbaka på alla minnen som finns så blir jag glad att veta att alla är bra. Som tex minnena från din källare, när vi kröp ut igenom fönstret, min första fylla, hökarängen, hagstätra. ja duu vi har varit igenom mycket tillsammans och det är även många som har försök förstöra de också. Men nu säger jag de här bara en gång. Du kommer aldrig bli av med mig, de spelar ingen roll va folk kommer göra, eller att du har kille eller vad fan som helst, jag vet alltid att du finns där för mig när jag behöver dig och du ska veta att jag finns här för dig också.
Jag älskar dig Therese,Berra bus, Thes,Tezze,Tessan.

i have something for u!

godkvällen på er alla.
Jag har haft nog en av dom tråkigaste dagarna på länge idag.. har inte gjort ett skit, och det har varit uruselt väder för att gå ut också, bajs på det asså!
Men fick några bra nyheter iaf, jag är ledig i morogn :) hehe så jävla nice, men jag ska typ plugga och sen kanske åka in för att träna med mamma, eller så får jag thes att träna med mig i huddinge, har inte bestämmt mig än :)
aja pussen

jag är bästaste,snyggaste,underbaraste

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR jag har så jävla TRÅKIGT

En till ful bild..

söndag

blablabla hej :)
hur är det läget med er? Jag mår toppen.
vakande vid 12 och har legat i min säng och kollat på oc sen dess :)
jaa i fredags hade jag kul, riktigt kul måste jag säga, vi drog som sagt till nynäshamn, jag thes,sophie,sebbe och linus. och var där ensamma ett tag sen kom sebbes vänner, vid 12 drog thes och sophie och jag stanna och sov där. Kul som satan var de, sophie hade kamera med sig, så snor några bvilder av henne.
Puss
sebbe, linus sophie och jag
linux
therese sebbe och jag :)
hah linus och bebbe
hahah jaa...
sebbe och thesis
vet inte vad vi gör.. men men
HAHA ja de här är bara några bilder, enjoy

blablabla

hejhej. Sitter just nu i min säng och kom inte hem från stella för så längesen. Igår var jag med thes och sophie, och linus och sebbe i nynäshamn. berättar mer i morgon.
Puss

give me all your love

God morgon God morgon.
Fredag idag och det känns skönt. Jag klarade första veckan :) Helt otroligt!
Har idrott förrste lektionen, fast det är okej, vi ska dansa :) och sen så slutar jag. YEAH! Sen så kommer jag inte ha fler lektioner med hela min klass förens om över 9 veckor. Fatta skönt. Fast det hadse varit skönt om jag hade haft praktik jag med.
ska skynda mig lite nu.
pussen

torsdag

Haha nu när jag skulle logga in så hade jag glömt mitt lösenord. jag fick typ panik :O Men sen när jag typ hade suttit i 10 min så kom jag på de :) Fyfan vad jag suger :)
Sitter just nu i skolan pch pluggar, blev inte så att jag stannade igår utan de fick bli idag istället. Jag kvar ett arbete den här veckan och det blir jag lugnt klar med idag. Så det känns skönt att ha helgen ledig för jag vet inte vad. :)
Som det ser ut nu så blir det nog Therese och sophie i morgon, kanske fest, kanske inte. Och på Lördag så ska jag träffa min snuffsa, Stella, det var kanske två veckor sen vi sågs eller något, fyfan vad vi suger på att ses, men det blir lätt så när man går i olika skolor, man måste plugga plus att jag jobbar. Men men.
Nu ska jag forsätta att redigera bilder så jag kan få åka hem snart.
Pussen ♥

i sånna här baizar man. bara så ni vet :D:D:D:D:D:D:

always

Therese, jag älskar dig! Finns för dig all time! bara så du vet ♥

onsdag

Hej :)
Sitter just nu i skolan och jag fundrerar på att sitta kvar här och plugga lite? :P vill blir färdig med det som ska vara klart i veckan innan helgen :P

aaaaja vi hörs snyggingar tänkte bara visa att jag lever ;)
puss <3

skola...yaay.. eller?

yeah... godmorgon.
Känns helt otroligt skönt med första skoldagen idag.. sajk. Är förjävla trött. kan ju inte somna, på loven somnar jag runt 3 halv 4 på morgonen, men i natt tvingade jag mig själv attt somna vid 2 kanske. är ändå skit trött nu. Fast jag är ändå på ganska bra humör för att vara  måndag klockan 10 i 8 på morgonen :D
Idag såå händer det ingenting, skola, sen cp möte i skolan sen ska jag hem och sova eller plugga. haha det är typ dte jag kommer göra i 9 veckor framöver. Jag har ingen praktik så jag kommer få gå i skolan i stället det är skit kul..
aaaaaaaja äta nu
Pussen

9/1

hahaha ojojoj vad dåligt humör på jag var igår, och jag vet inte det kom helt plötsligt :) men men jag är på bra humör nu och nej jag funderar inte på att sluta blogga, jag bryr mig inte om de är 100 som läser eller 0, jag bloggar för min skull och ingen annans :)
Såå sista dagen på lovet idag och det känns okej, jag har en massa att plugg idag men det ska nog gå bra, kommer bli skönt att göra något på dagarna och träffa alla igen :) eller alla och alla, johanna och tinna :D
nej nu ska jag dricka kaffe och sen gå ut och fota, riktigt fint väder idag, roligt att se solen igen :D
Pussen
hahah jag hittade den på min dator :D

jag är på dåligt humör

tänkte att jag skulle uppdatera, men så fort jag kom in så tänkte jag, vad fan ska jag skriva? att jag har jobbat idag? careface på de liksom? bloggar överhuvudtaget är meningslösa, vem bryr sig egentligen vad som händer i någon annars liv? finns de seriöst någon där ute som vill att jag ska uppdatera eller bryr sig om vad jag har gjort idag, så skriv då, annars funderar jag skarpt på att sluta blogga.
BAJS

byebyebyebyebyeyebyeby

heeeey bitches! haha nej men hej!
just nu ligger jag på sängen och har precis blivit tagen i röven. hahah natthumor på mig asså!
nej men jag kom hem för kanske en timme sen har varit på singstar kväll hos david med en massa människor, fast sjungandet blev snabbt utbyt mot monopol för pojksen förlorade så mycket ;)
sova nu
baiz

i want to break free

Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck Fuck

mår inte på topp nu, bakis och saker som jag ville lösa på annat sätt blev helt cp. aja. jag ska som sagt sluta tänka ikväll. Vill bara tacka för att jag har två underbara människor som pratar och är mina vänner. tack Therese och Sophie! ♥

1/1-11

Gott nytt år på er!
nu är de fan 2011 och jag kan säga att jag minns 2010 som att det var igår :)
hahahahah fan vad jag är kul! nej men, ja de var jävligt nice igår. eller de var, blev sämre, sen bättre. orkar inte gå in på detaljer nu utan jag säger bara att jag och sophie kom innanför min dörr vid 7 i morse och just nu så snurrar mitt huvud. det är bra asså ;)
men jag ska duscha nu och sen sova så jag slipper tänka. ska följa hennes råd, tänk inte förens jag ringer.  så nu ska jag vara hjärndöd.
Puss
Btw, den som kommer med cola till mig älskar jag!

RSS 2.0